Projekteringsmetodik - gaveide

Find hvor du kan købe Projekteringsmetodik på tilbud og billigst

Projekteringsmetodik - gaveide
Konkurrence om gratis bøger og film.
Du skal blot tilmelde dig i nederste højre hjørne.

Længere nede kan du se, hvor du kan købe Projekteringsmetodik billigt.

Nederst kan du skrive en kommentar og give stjerner alt efter, hvor god du synes den er.


Prissammenligning

Herunder kan du tjekke prisen på Projekteringsmetodik på
ButikPrisGå til butik
Gucca bøgerTjek prisenTil butik


Fakta om Projekteringsmetodik

Projekteringsmetodik henvender sig til den, der vil lære, hvordan en byggesag gennemføres professionelt.Bogen er udviklet til bygningskonstruktør-uddannelsen, men vil også kunne anvendes i uddannelsen til bygningsingeniør, arkitekt eller lignende byggefaglig uddannelse.Den gennemgår systematisk de professionelle arbejdsmetoder, der i dagligdagen bruges i forbindelse med løsning af en byggesag.Med udgangspunkt i studiesituationen giver forfatterne en kortfattet og let tilgængelig introduktion til de arbejdsmetoder, der anvendes ved løsning af en byggesag.Læseren guides i tekst og tegninger gennem de faser der normalt bruges i byggebranchen. Fra bygherrens idé til bygningen er opført, dens drift og til den i sidste ende eventuelt skal nedrives.

 


Forfatterne:Jens Mosegaard

arkitekt

Har arbejdet 22 år på arkitekttegnestuer og 18 år som underviser ved bygningskonstruktøruddannelsen. Har desuden udviklet og afholdt flere efteruddannelseskurser for arkitekter og bygningskonstruktører.

Ove Bjerregaard Broch

bygningskonstruktør

Har arbejdet i 10 år på arkitekttegnestuer i østjylland, med større og mindre offentlige byggeprojekter. De sidste 29 år undervist ved bygningskonstruktøruddannelsen i Horsens, primært med husbygning, bygningskonstruktion og brandsikring.


Kommentar og karakter

Har du set Projekteringsmetodik, og synes du den var god eller dårlig?
Navn*
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
   Karakter